LIDMAATSCHAP EN ENTREEGELDEN

 

Het verenigingsjaar loopt van 1 september t/m 31 augustus. Leden van de vereniging hebben onbeperkt toegang tot de ijsbaan, indien deze geopend is.

Categorie leden IJsclub Thialf

Eenmalige inschrijfkosten bij inschrijving aan de kassa

Kosten lidmaatschap

per jaar

Senioren  (16 jaar of ouder bij aanvang van het verenigingsjaar)

Ieder seniorlid ontvangt een lidmaatschapskaart. Per adres wordt één kaart 

extra verstrekt om een introducé mee te kunnen nemen.

€ 5,--

€ 5,--

Junioren (4 t/m 15 jaar bij aanvang van het verenigingsjaar)

Ider juniorlid ontvangt een lidmaatschapskaart

 

€ 3,50

€ 3,50

 

Losse kaartjes of 10-rittenkaarten voor niet-leden per dagdeel (ochtend, middag of avond) zijn verkrijgbaar aan de kassa gedurende de opening van de baan.

 

Los kaartje

10-rittenkaart

Senioren (16 jaar of ouder)

€ 2,00

€ 17,50

Junioren (4 t/m 15 jaar)

€ 1,50

€ 12,50

Kinderen tot en met 3 jaar

Gratis toegang

 

 

 

 Betreft: Privacy Wetgeving 

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden, met als belangrijkste doel persoonsgegevens (nog) beter te beschermen. Ook IJsclub Thialf dient zich te houden aan deze AVG-regels en daarom heeft het dagelijks bestuur in haar vergadering d.d. 25 juni 2018 het volgende vastgesteld:

Van onze leden worden uitsluitend de volgende gegevens in onze ledenadministratie opgenomen:

Naam (voorletters en achternaam), adres, woonplaats

Geboortedatum

Telefoonnummer en e-mail adres (niet verplicht)

De gegevens worden na schriftelijke aanmelding door het lid opgeslagen en bewaard in het digitale ledenbestand, dat wordt beheerd door de daartoe binnen het bestuur aangewezen ledenadministrateur. Andere bestuursleden hebben geen toegang tot dit bestand.

De gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het vaststellen van de jaarlijks te betalen contributie en het opmaken van de kwitantie. 

De gegevens worden niet en te nimmer verstrekt aan derden.

De gegevens van leden die hun lidmaatschap schriftelijk hebben opgezegd worden terstond en definitief uit het bestand verwijderd. 

Aanmelden als nieuw lid kan uitsluitend tijdens de openstelling van de baan aan de kassa. Het éénmalige inschrijfgeld en de contributie voor het lopende seizoen dienen ter plekke te worden voldaan.

Opzeggen kan per mail naar het secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.