Schaatsen slijpen

IJsclub Thialf beschikt over een professionele schaatsslijp installatie en biedt U tijdens de opening van de schaatsruilbeurs de mogelijkheid om schaatsen te laten slijpen. Op afspraak slijpen is ook mogelijk.

Schaatsbeurs

IJsclub Thialf biedt de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding nieuwe schaatsen aan te schaffen of oude schaatsen te ruilen. Dat laatste kan met name voor gezinnen met opgroeiende kinderen aantrekkelijk  zijn. Er is een ruim assortiment in vele maten beschikbaar tegen schappelijke prijzen.

De schaatsbeurs is geopend tijdens de openingstijden van de ijsbaan.

Schaatstraining

Dit onderdeel wordt bij voldoende belangstelling opgestart, zodra de ijsbaan geopend is. Nadere mededelingen hierover zullen op deze website worden aangegeven.

Ondersteuning voor beginnende schaatsers

Om kinderen makkelijker te leren schaatsen zijn speciale schaatshulpen (stoeltjes) voorhanden, die na betaling van een borgsom tegen een geringe vergoeding beschikbaar worden gesteld.

Kantinevoorzieningen

In de kantine zijn versnaperingen en (fris)dranken voor jong en oud verkrijgbaar. De prijzen hiervan worden op de prijslijst in de kantine aangegeven.

Het verhuren van de kantineruimte en het ijsbaanterrein

IJsclub Thialf verhuurt haar accommodatie uitsluitend aan verenigingen en organisaties die in Krimpen aan de Lek actief zijn.  Nadere informatie is hierover te verkrijgen bij de heer H. Drenth, 0180-515567.